YHS_7342

Flexgroep

Leert en ontwikkelt je kind zich sneller dan andere kinderen? Stelt het andere vragen? Of is je kind opvallend handig en leert het al doende? In de Flexgroep van de Klim Op dagen we jullie kind uit op het vlak waar zijn of haar talent ligt. Zo krijgt je kind precies de juiste stimulans en de succeservaringen die het verdient. Onze onderwijsassistenten zorgen voor extra ondersteuning en veel individuele aandacht.
De Flexgroep is open voor iedereen!

Doeners

'Doeners’ zijn handig en ze leren door te doen. Deze praktisch begaafde kinderen ontwikkelen hun unieke kwaliteiten in de Flexklas.

Hoog- en meerbegaafd

We dagen hoog- en meerbegaafde kinderen met een cognitief talent intellectueel uit, waarbij ze veel ruimte krijgen voor zelfontdekkend leren. We belonen hun grote nieuwsgierigheid!
Ze vergroten hun onderzoeksvaardigheden. Ze krijgen les uit moderne methodes en er zijn chromebooks. Zo blijft het onderwijs boeiend voor deze leerlingen.