YHS_7188

Het team

Op de Klim Op werken mensen die verschil maken in een kinderleven. “Je kunt hier iets betekenen voor kinderen.”

Naast uitstekende leerkrachten werken er bij ons ook onderwijsassistenten ter ondersteuning: zij maken extra tijd, individuele aandacht en uitdaging voor kinderen mogelijk.

In school zijn extra voorzieningen en professionals die kinderen met een ontwikkelvraag tijdelijk helpen. Denk aan de Taaltuin, de kinderfysiotherapeut en de logopedist.

Het team bestaat uit de directeur, een intern begeleider (IB-er), groepsleerkrachten, een administratief medewerkster en onderwijsassistenten. Ook leiden we stagiaires op.

• directeur: Mevr. Mariska Mathilde van Vugt-Kool
  • i.b.’er: juf Corinne van Drenth