Alle kinderen krijgen instructie die past bij hun onderwijsbehoeften. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een eigen leerlijn. Meerdere onderwijsassistenten zorgen voor extra ondersteuning en individuele aandacht. We hebben 6 keer per jaar overleg met het schoolondersteuningsteam.
Voor kinderen met dyslexie of dyscalculie organiseren we zorg op maat.
Wij kunnen binnen onze mogelijkheden overweg met leerlingen met gedragsproblematiek. Een gediplomeerde gedragsspecialist is aanwezig.
De Klim Op is toegankelijk voor kinderen met een fysieke beperking. Er is een invalidentoilet aanwezig.
In de kleine lesgroep van de Taaltuin krijgen kinderen van groep 1 t/m 3 met een taalachterstand een jaar extra taal- en leesonderwijs. Wilmy van Hartingsveldt is de coördinator (wilmy.vanhartingsveldt@stichting-logos.nl). Zij geeft graag meer informatie over de Taaltuin.
De logopedist werkt onder schooltijd bij ons op school. Ouders mogen daarbij aanwezig zijn, maar dat hoeft niet. Mocht je je kind voor logopedie willen aanmelden, laat dit dan weten aan een van de leerkrachten of de directeur.
Mocht je kind fysiotherapie nodig hebben, dan kan dat op school. Meester Daan werkt onder schooltijd met de kinderen. Je kind kan zelfstandig naar de afspraak. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.cesarinbeweging.nl/kids-in-beweging/kinderoefentherapie.
De logopedist en de fysiotherapeut geven geen verslagen aan de school, dat loopt via de ouders.